Voor de voorbereidingen en de geluidsmeting zijn twee formulieren beschikbaar, waarin u alle informatie kunt invullen voor de aanvraag van een geluidsmeting.


Bij een aanvraag voor een gelijkstelling stuurt u alleen het ingevulde aanvraagformulier in.


U kunt de pdf's van de documenten hier downloaden en vervolgens digitaal invullen. U kunt die ingevulde versie opslaan en verzenden, mits u een recente versie van Adobe Reader hebt geïnstalleerd.

Uw handtekening hoeft nu nog niet ingevuld of geplaatst te worden. 

Aanvragen geluidsmeting of gelijkstelling / overzicht gemeten vliegtuigen

Toelichting

U kunt deze formulieren na het downloaden op uw computer invullen, opslaan en verzenden. Daarvoor heeft u een recente versie nodig van Adobe Reader. U kunt die hier downloaden: get.adobe.com/nl/reader 

In de rechterbovenhoek van het gedownloade en dan geopende pdf-formulier vindt u de knop 'Bestaande velden markeren'. Hiermee kunt u de invulvelden zichtbaar of onzichtbaar maken. U kunt ook het formulier downloaden en printen. Na invullen kunt het scannen en e-malen aan i.lendering@anmi.info of per post verzenden aan: I.B. Lendering, Dopheide 25, 5614 GN Eindhoven.

Aanvraagformulier.pdfaanvragen_files/Aanvraagformulier_1.pdf

In het 'Overzicht gemeten vliegtuigen' ziet u alle in de loop der jaren gemeten vliegtuigen, waarvoor een geluidscertificaat is afgegeven.

Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Dorus Lendering

(zie contactgegevens).


Gemeten vliegtuigen.pdfaanvragen_files/Gemeten%20vliegtuigen%20ANMI_1.pdf
Informatieformulier.pdfaanvragen_files/informatie-formulier_1.pdf